Paruošiamas per: 1 val. 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Lengvas ir sveikas patiekalas
Triušienos gabaliukus apibarstyti druska ir pipirais, įtrinti susmulkintu česnaku.
Keptuvėje ištirpinti sviestą, sudėti smulkiais gabaliukais supjaustytą šoninę ir jame lengvai apkepti triušienos gabaliukus. Apkeptą triušieną perdėti į kitą indą. Į keptuvę sudėti riekelėmis supjaustytas morkas, salierus, svogūnus ir salotinius svogūnus (dideliais gabalais), įpilti šlakelį aliejaus ir daržoves lengvai apkepti, tada atgal sudėti triušieną, supilti vyną, įdėti čiobrelius, suberti kuminą ir viską troškinti ant mažos liepsnos apie valandą laiko.
Pabaigoje užbarstyti šaukštą miltų, supilti grietinėlę (10 proc. riebumo) ir labai trumpai pavirti (apie 0,5 min.).
Patiekti su bulvių koše.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |