Greitoji paieška

Triušiena troškinta baltame vyne

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 1)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Lengvas ir sveikas patiekalas

Gaminimas

Triušienos gabaliukus apibarstyti druska ir pipirais, įtrinti susmulkintu česnaku.

Keptuvėje ištirpinti sviestą, sudėti smulkiais gabaliukais supjaustytą šoninę ir jame lengvai apkepti triušienos gabaliukus. Apkeptą triušieną perdėti į kitą indą. Į keptuvę sudėti riekelėmis supjaustytas morkas, salierus, svogūnus ir salotinius svogūnus (dideliais gabalais), įpilti šlakelį aliejaus ir daržoves lengvai apkepti, tada atgal sudėti triušieną, supilti vyną, įdėti čiobrelius, suberti kuminą ir viską troškinti ant mažos liepsnos apie valandą laiko.

Pabaigoje užbarstyti šaukštą miltų, supilti grietinėlę (10 proc. riebumo) ir labai trumpai pavirti (apie 0,5 min.).

Patiekti su bulvių koše.

Ingredientai

  • Baltas vynas:150 ml.
  • Česnakas:2 skiltelės
  • Čiobreliai :1 pundelis
  • druskos:paga skonį
  • Grietinėlė:100 ml.
  • Morkos:2 vnt
  • Pipirai:pagal skonį
  • Rūkyta šoninė:50 g.
  • Salierai:3 vnt.
  • salotiniai svogūnai:3 vnt.
  • Sviestas:1 šaukštas
  • Svogūnas:1 vnt.
  • Triušiena:500 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?