Greitoji paieška

Triušienos paštetas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 3 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Šviežia triušiena apkepinama kartu su kubeliais pjaustyta kiauliena (riebia) bei prieskoninėmis daržovėmis, užpilama vandeniu, kad vos semtų, ir troškinama uždengta, kol visai suminkštėja. Baigiant troškinti, pasūdoma.

Kepenėlės supjaustomos kubeliais, ant jų nukošiamas nuo mėsos karštas sultinys ir tuomet jos patroškinamos uždengtos apie 5 min (kol viduryje gabalėlių nebelieka kraujo). Triušiena nuimama nuo kaulų ir 2 - 3 kartus permalama kartu su kiauliena bei prieskoninėmis daržovėmis. Pridedama kiaušinių, pipirų, muskato, druskos, įpilama vyno ir sukama, pilant po truputį saldžią grietinėlę tol, kol pasidaro šviesi puri masė.

Forma ištepama riebalais. Ant dugno padedama eilutė plonai supjaustytų lašinukų, sudedama pašteto masė, kad forma nebūtų visai pilna, uždengiama ir iškepama arba išverdama garuose.

Paskui paštetas ataušinamas, išverčiamas iš formos ir patiekiamas sveikas arba supjaustytas 1 cm. storio griežinėliais.

Puošiamas kietai virto kiaušinio gabalėliais, sviesto gėlytėmis bei žalumynais.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

irena
Prieš 8 m.
Grupė:
Įvertino:

tai labai puikus receptas ,tai tikrai teisingai ,labai skanu irsveika

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?