Greitoji paieška

Troškinta aviena su bulvėmis

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Skani, troškinta veršiena su pamėgtomis bulvėmis :)

Gaminimas

Aviena supjaustoma 10-15 g. gabalėliais, morkos - 1 cm kubeliais ir svogūnai - skiltelėmis.

Į įkaitintus riebalus dedami mėsos gabalėliai ir apkepami. Kai mėsa baigia apgelsti, sudedamos morkos, kiek vėliau - svogūnai ir apkepinami, po to pridedama pomidorų tyrės, pakepinama, užpilama vandeniu ir troškinama uždengus 15-20 min. Tada sudedamo nedideliais kubeliais (2 cm) supjaustytos bulvės ir troškinama, kol mėsa suminkštėja.

Patiekiant apibarstoma žalumynais.

Ingredientai

  • Aviena:120 g.
  • Bulvės:200 g.
  • Druska:pagal skonį
  • lydytas lajus:15 g.
  • Morkos:40 g.
  • Pomidorų tyrė:25 g.
  • Svogūnai:25 g.
  • Žalumynai:apibarstymui
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?