Greitoji paieška

Troškinta aviena su bulvėmis

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Skani, troškinta veršiena su pamėgtomis bulvėmis :)

Gaminimas

Aviena supjaustoma 10-15 g. gabalėliais, morkos - 1 cm kubeliais ir svogūnai - skiltelėmis.

Į įkaitintus riebalus dedami mėsos gabalėliai ir apkepami. Kai mėsa baigia apgelsti, sudedamos morkos, kiek vėliau - svogūnai ir apkepinami, po to pridedama pomidorų tyrės, pakepinama, užpilama vandeniu ir troškinama uždengus 15-20 min. Tada sudedamo nedideliais kubeliais (2 cm) supjaustytos bulvės ir troškinama, kol mėsa suminkštėja.

Patiekiant apibarstoma žalumynais.

Ingredientai

  • Aviena:120 g.
  • Bulvės:200 g.
  • Druska:pagal skonį
  • lydytas lajus:15 g.
  • Morkos:40 g.
  • Pomidorų tyrė:25 g.
  • Svogūnai:25 g.
  • Žalumynai:apibarstymui
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?