Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Skani, troškinta veršiena su pamėgtomis bulvėmis :)
Aviena supjaustoma 10-15 g. gabalėliais, morkos - 1 cm kubeliais ir svogūnai - skiltelėmis.
Į įkaitintus riebalus dedami mėsos gabalėliai ir apkepami. Kai mėsa baigia apgelsti, sudedamos morkos, kiek vėliau - svogūnai ir apkepinami, po to pridedama pomidorų tyrės, pakepinama, užpilama vandeniu ir troškinama uždengus 15-20 min. Tada sudedamo nedideliais kubeliais (2 cm) supjaustytos bulvės ir troškinama, kol mėsa suminkštėja.
Patiekiant apibarstoma žalumynais.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |