Troškinta aviena su pupelėmis

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(4 žvaigždutės; balsavo: 1)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Aviena supjaustoma gabalais ir apkepinama įkaitintuose riebaluose. Baigiant kepinti, sudedami griežinėliais supjaustyti svogūnai, pomidorų tyrė. Paskui viskas sudedama į puodą, užpilama stikline karšto vandens, pasūdoma ir troškinama, kol mėsa pusiau suminkštėja. Tada sudedamos atskirai išvirtos pupelės ir dar troškinama apie 30 min.

Patiekiant apibarstoma mėtomis.

Ingredientai

  • Aviena:800 g.
  • Mėtos:žiupsnelis
  • Pomidorų tyrė:2 šaukštai
  • Pupelės:0,5 kg.
  • Svogūnai:2 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

mergina
Prieš 12 m.
Grupė:
Įvertino:

Vandens pyliau perpus mažiau, labai skaniai gavosi ;)

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 9 m.
Svečias
Prieš 9 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 9 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 9 m.
Svečias
Prieš 9 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?