Paruošiamas per: 2 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Aviena sukapojama gabalais, užpilama karštu vandeniu ir užverdama. Tada sudedami supjaustyti svogūnai, pasūdoma, įdedamas lauro lapas ir verdama, kol mėsa suminkštėja.
Ryžiai nuplaunami, nuplikomi, sudedami į puodą, kuriame verda mėsa, nemaišoma, pridedama pipirų ir kepama orkaitėje 25-30 min. , kol suminkštėja ryžiai.
Patiekiant užbarstoma smulkintomis petražolėmis.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |