Troškinta jautiena su grybais

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

1 porcija.

Gaminimas

Jautieną supjaustykite maždaug 1 cm. griežinėliais, pabarstykite druska, pipirais, apvoliokite miltuose ir apkepkite riebaluose.

Po to įdėkite į puodą, užpilkite grybų sultiniu, sudėkite pakepintus svogūnus, šiaudeliais supjaustytus virtus grybus ir patroškinkite.

Patiekite su padažu, kuriame troškinosi.

Ingredientai

  • Druska:pagal skonį
  • Džiovinti grybai:pagal skonį
  • Jautiena:150 g.
  • Miltai:truputis
  • Pipirai:pagal skonį
  • Riebalai:truputis
  • Sultinys:50 g.
  • Svogūnas:1 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 9 m.
Svečias
Prieš 9 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 9 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 9 m.
Svečias
Prieš 9 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?