Greitoji paieška

Troškinta jautiena su grybais

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

1 porcija.

Gaminimas

Jautieną supjaustykite maždaug 1 cm. griežinėliais, pabarstykite druska, pipirais, apvoliokite miltuose ir apkepkite riebaluose.

Po to įdėkite į puodą, užpilkite grybų sultiniu, sudėkite pakepintus svogūnus, šiaudeliais supjaustytus virtus grybus ir patroškinkite.

Patiekite su padažu, kuriame troškinosi.

Ingredientai

  • Druska:pagal skonį
  • Džiovinti grybai:pagal skonį
  • Jautiena:150 g.
  • Miltai:truputis
  • Pipirai:pagal skonį
  • Riebalai:truputis
  • Sultinys:50 g.
  • Svogūnas:1 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?