Greitoji paieška

Troškinta jautiena su krienų įdaru

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 15 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Jautiena su aštriu krienų įdaru.

Gaminimas

Įdaro ruošimas. Ištirpiname 50 g. sviesto, sudedame pyrago trupinius, krienus, cukrų, su druska ištrintus trynius, citrinos rūgšties ir viską maišant pakaitinti.

Mėsa truputį pamušama, ištrinama su druska ir pipirais, apkepinama įkaitintame svieste (50 g.) ir prikaistuvyje troškinama su įvairiais prieskoniais (svogūnais, lauro lapais, pipirais, morkomis, petražolėmis, porais ir salierais). Kad mėsa nepridegtų, užpilama truputį sultinio.

Pusiau minkšta mėsa keliose vietose įpjaunama, prikemšama paruoštu krienu įdaru, surišama ir troškinama, kol pasidarys visai minkšta.

Prie jautienos tinka virtos ar keptis bulvės, bulvių košė, agurkai ir kitos daržovės.

Ingredientai

  • Citrinų rūgštis:truputis
  • Cukrus:15 g.
  • Druska:pagal skonį
  • Jautiena:1 kg
  • Kiaušinių tryniai:2 vnt.
  • Krienai:100 g.
  • Pipirai:pagal skonį
  • pyrago trupiniai:25 g.
  • Sviestas:100 g.
  • Taukai:25 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?