Paruošiamas per: 1 val. 15 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Jautiena su aštriu krienų įdaru.
Įdaro ruošimas. Ištirpiname 50 g. sviesto, sudedame pyrago trupinius, krienus, cukrų, su druska ištrintus trynius, citrinos rūgšties ir viską maišant pakaitinti.
Mėsa truputį pamušama, ištrinama su druska ir pipirais, apkepinama įkaitintame svieste (50 g.) ir prikaistuvyje troškinama su įvairiais prieskoniais (svogūnais, lauro lapais, pipirais, morkomis, petražolėmis, porais ir salierais). Kad mėsa nepridegtų, užpilama truputį sultinio.
Pusiau minkšta mėsa keliose vietose įpjaunama, prikemšama paruoštu krienu įdaru, surišama ir troškinama, kol pasidarys visai minkšta.
Prie jautienos tinka virtos ar keptis bulvės, bulvių košė, agurkai ir kitos daržovės.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |