Greitoji paieška

Troškinta jautiena su obuoliais

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Nulupti obuolius (geriausiai tinka rūgštesni - antaniniai) ir supjaustyti į 4 dalis bei užpilti vandeniu su cukrumi ir pavirinti, tik nepervirti, kad neištižtų.

Padažas: miltus pakepini svieste, atskiesti obuolių nuoviru ir truputį pakaitinti.

Į padažą sudėti kubeliais supjaustytą virtą jautieną ir obuolius. Pasūdyti ir dar truputį pakaitinti.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?