Greitoji paieška

Troškinta jautiena su svogūnais

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Supjaustyta gabalais jautiena išmušama, apibarstoma druska, pipirais ir apkepinama riebaluose. Į keptuvę dedama 1 cm torio griežinėliais supjaustytų svogūnų sluoksnis, eilė mėsos, vėl svogūnų, vėl mėsos; taip sudedama visa mėsa ir svogūnai. Viskas užpilama riebalais, sultiniu, sudedami prieskoniai ir troškinama.

Ištroškinus mėsą, dalis sulčių nusunkiama, supilamas actas ir vynas, sudedami pakepinti miltai ir užvirinus vėl užpilama ant mėsos ir dar kartą užvirinama.

Patiekiant valgyti, ant mėsos gabaliukų dedama svogūnų, užpilama padažu, apibarstoma žalumynais ir paduodama su virtomis bulvėmis.

Ingredientai

  • Actas:5 g.
  • Bulvės:100 g.
  • Druska:pagal skonį
  • Jautiena:160 g.
  • Lauro lapeliai:keletas
  • Miltai:1 g.
  • nemalti pipirai:pagal skonį
  • Riebalai:15 g.
  • Svogūnai:120 g.
  • Vynas:10 g.
  • Žalumynai:apibarstymui
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?