Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Supjaustyta gabalais jautiena išmušama, apibarstoma druska, pipirais ir apkepinama riebaluose. Į keptuvę dedama 1 cm torio griežinėliais supjaustytų svogūnų sluoksnis, eilė mėsos, vėl svogūnų, vėl mėsos; taip sudedama visa mėsa ir svogūnai. Viskas užpilama riebalais, sultiniu, sudedami prieskoniai ir troškinama.
Ištroškinus mėsą, dalis sulčių nusunkiama, supilamas actas ir vynas, sudedami pakepinti miltai ir užvirinus vėl užpilama ant mėsos ir dar kartą užvirinama.
Patiekiant valgyti, ant mėsos gabaliukų dedama svogūnų, užpilama padažu, apibarstoma žalumynais ir paduodama su virtomis bulvėmis.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 7 m. |
Svečias |
Prieš 7 m. |
Svečias |
Prieš 7 m. |
Svečias |
Prieš 7 m. |
Svečias |
Prieš 7 m. |
Svečias |