Troškinta jautiena

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Supjaustyta gabalais jautiena išmušama, apibarstoma druska, pipirais ir apkepama riebaluose.

Į keptuvą dedamas 1 cm. storio griežinėliais supjaustytų svogūnų sluoksnis, eilė mėsos, vėl svogūnų, mėsos; taip sudedama visa mėsa ir svogūnai. Viskas užpilama riebalais, sultiniu, sudedami prieskoniai ir troškinama.

Mėsą ištroškinus, dalis sulčių nusunkiama, įpilama acto, sudedami pakepinti miltai ir užvirinus vėl užpilama ant mėsos ir dar kartą užvirinama.

Patiekiant ant mėsos dedama svogūnų, užpilama padažu ir patiekiama su virtomis bulvėmis.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 8 m.
Svečias
Prieš 8 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 8 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 8 m.
Svečias
Prieš 8 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?