Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Supjaustyta gabalais jautiena išmušama, apibarstoma druska, pipirais ir apkepama riebaluose.
Į keptuvą dedamas 1 cm. storio griežinėliais supjaustytų svogūnų sluoksnis, eilė mėsos, vėl svogūnų, mėsos; taip sudedama visa mėsa ir svogūnai. Viskas užpilama riebalais, sultiniu, sudedami prieskoniai ir troškinama.
Mėsą ištroškinus, dalis sulčių nusunkiama, įpilama acto, sudedami pakepinti miltai ir užvirinus vėl užpilama ant mėsos ir dar kartą užvirinama.
Patiekiant ant mėsos dedama svogūnų, užpilama padažu ir patiekiama su virtomis bulvėmis.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |