Greitoji paieška

Troškinta mėsa

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 20 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Kinietiškas troškintos mėsos receptas.

Gaminimas

Prieš gaminant šį patiekalą, visi produktai atitinkamai paruošiami; pupelių ankštys nuplaunamos (vietoj jų galima naudoti grybus), kiti produktai supjaustomi: mėsa (kiauliena, jautiena arba vištiena) - labai plonais, mažais griežinėliais arba kubeliais (jei naudojat vištieną, prieš tai ją reikia išvirti), kopūsto lapai - skersai, svogūnai ir česnakas - smulkiai, prieskoniniai žalumynai sumaišomi su vandenyje išleistu krakmolu.

Mėsa sudedama į didelę keptuvę su įkaitintu aliejumi, iškepama, paskui pastumiama prie keptuvės krašto. Paeiliui į keptuvę sudedama: česnakai, grybai, pupelės, kopūstai, svogūnų laiškai. Maišant viskas pakepinama (produktai neturi visai suminkštėti). Mėsa sumaišoma su daržovėmis bei vandenyje išleistu krakmolu (galima įpilti mėsos sultinio) ir dar 5 - 10 min. patroškinama. Patiekiama su biria ryžių koše.

Ingredientai

  • Aliejus:1/2 stiklinės
  • Česnakas:2 skiltelės
  • Druska:truputis
  • kiniškas kopūstas:1 vnt.
  • Krakmolas:truputis
  • Mėsa:250 g.
  • Prieskoniniai žalumynai:3 šaukštai
  • Šparaginės pupelės:1 stiklinė
  • Sultinys:1/2 stiklinės
  • Svogūno laiškai:3-4 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?