Troškinta mėsa
Aprašymas
Kinietiškas troškintos mėsos receptas.
Gaminimas
Prieš gaminant šį patiekalą, visi produktai atitinkamai paruošiami; pupelių ankštys nuplaunamos (vietoj jų galima naudoti grybus), kiti produktai supjaustomi: mėsa (kiauliena, jautiena arba vištiena) - labai plonais, mažais griežinėliais arba kubeliais (jei naudojat vištieną, prieš tai ją reikia išvirti), kopūsto lapai - skersai, svogūnai ir česnakas - smulkiai, prieskoniniai žalumynai sumaišomi su vandenyje išleistu krakmolu.
Mėsa sudedama į didelę keptuvę su įkaitintu aliejumi, iškepama, paskui pastumiama prie keptuvės krašto. Paeiliui į keptuvę sudedama: česnakai, grybai, pupelės, kopūstai, svogūnų laiškai. Maišant viskas pakepinama (produktai neturi visai suminkštėti). Mėsa sumaišoma su daržovėmis bei vandenyje išleistu krakmolu (galima įpilti mėsos sultinio) ir dar 5 - 10 min. patroškinama. Patiekiama su biria ryžių koše.
Ingredientai
Receptas #6652

Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Atsiliepimai ir vertinimai
Naujausi receptai
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |