Paruošiamas per: 1 val. 20 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Triušieną vienai valandai pamerkti į šaltą vandenį. Nuskalauti, nusausinti ir supjaustyti gabalais.Miltus sumaišyti su druska ir pipirais. Kiekvieną triušienos gabalą pavolioti paruoštuose miltuose ir apkepti iš abiejų pusių su aliejumi. Sudėti supjaustytus svogūnus ir česnakus, truputį pakepinti maišant. Į puodą supiltu verdančiame vandenyje ištirpintą sultinio kubelį, vyną, sudėti čiobrelius ir viską palengva kaitinti, kol užvirs. Tada sudėti apkeptus triušienos gabalus. Sumažinti ugnį, uždengti ir troškinti apie 1 val., kartais pamaišant. Sudėti grybus ir dar 3-4 minutes patroškinti.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |