Troškinta triušiena su grybais

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 20 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(4 žvaigždutės; balsavo: 1)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Triušieną vienai valandai pamerkti į šaltą vandenį. Nuskalauti, nusausinti ir supjaustyti gabalais.Miltus sumaišyti su druska ir pipirais. Kiekvieną triušienos gabalą pavolioti paruoštuose miltuose ir apkepti iš abiejų pusių su aliejumi. Sudėti supjaustytus svogūnus ir česnakus, truputį pakepinti maišant. Į puodą supiltu verdančiame vandenyje ištirpintą sultinio kubelį, vyną, sudėti čiobrelius ir viską palengva kaitinti, kol užvirs. Tada sudėti apkeptus triušienos gabalus. Sumažinti ugnį, uždengti ir troškinti apie 1 val., kartais pamaišant. Sudėti grybus ir dar 3-4 minutes patroškinti.

Ingredientai

  • Aliejus:3 šaukštai
  • Baltas sausas vynas:250 ml
  • Česnakai:2 skiltelės
  • Druska:1/2 šaukštelio
  • Džiovinti čiobreliai:1 šaukštelis (sutrinti)
  • Kartieji pipirai:1/4 šaukštelio
  • Laurų lapai:1 vnt.
  • Miltai:4 šaukštai
  • Pievagrybiai:170 g.
  • Svogūnai:1 vnt. (didelis)
  • Triušiena:1-1,5 kg.
  • Vanduo:250 ml
  • Vištienos sultinys:1 kubelis
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

angele
Prieš 12 m.
Grupė:
Įvertino:

dukrytes gimtadienis pabandysiu

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 9 m.
Svečias
Prieš 9 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 9 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 9 m.
Svečias
Prieš 9 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?