Greitoji paieška

Troškinta triušiena

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 2 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 1)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Petražolių lapelius susmulkiti ir sumaišyti su druska bei pipirais. Triušį supjaustyti stambiais gabalais, įtrinti druskos mišiniu, sudėti į indą, uždengti ir per naktį laikyti šaldytuve. Marinuotus triušio gabalus iš visų pusių apkepti keptuvėje įkaitintame aliejuje, sudėti į troškintuvą. Morkas stambiai sutarkuoti, sudėti ant triušienos, ant viršaus sukrėsti grietinę ir 175C karštumo orkaitėje troškinti 1.5 val.  

Ingredientai

  • Alyvų aliejus:3 šaukštai
  • Druska:1 šaukštelis
  • grientinė:250 g.
  • Malti pipirai:1/2 šaukštelio
  • Morkos:5 vnt. (didelės)
  • petražolių lapai:1 sauja
  • sultinio kubelis:1 vnt.
  • Triušis:1,5 kg.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?