Paruošiamas per: 2 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Petražolių lapelius susmulkiti ir sumaišyti su druska bei pipirais. Triušį supjaustyti stambiais gabalais, įtrinti druskos mišiniu, sudėti į indą, uždengti ir per naktį laikyti šaldytuve. Marinuotus triušio gabalus iš visų pusių apkepti keptuvėje įkaitintame aliejuje, sudėti į troškintuvą. Morkas stambiai sutarkuoti, sudėti ant triušienos, ant viršaus sukrėsti grietinę ir 175C karštumo orkaitėje troškinti 1.5 val.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |