Greitoji paieška

Troškinta triušiena

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 2 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 1)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Petražolių lapelius susmulkiti ir sumaišyti su druska bei pipirais. Triušį supjaustyti stambiais gabalais, įtrinti druskos mišiniu, sudėti į indą, uždengti ir per naktį laikyti šaldytuve. Marinuotus triušio gabalus iš visų pusių apkepti keptuvėje įkaitintame aliejuje, sudėti į troškintuvą. Morkas stambiai sutarkuoti, sudėti ant triušienos, ant viršaus sukrėsti grietinę ir 175C karštumo orkaitėje troškinti 1.5 val.  

Ingredientai

  • Alyvų aliejus:3 šaukštai
  • Druska:1 šaukštelis
  • grientinė:250 g.
  • Malti pipirai:1/2 šaukštelio
  • Morkos:5 vnt. (didelės)
  • petražolių lapai:1 sauja
  • sultinio kubelis:1 vnt.
  • Triušis:1,5 kg.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?