Greitoji paieška

Troškinta veršiena grietinės padaže

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Veršienos liemeninė arba šlaunelė supjaustoma skersai raumenų ir išmušama, įkapojamos sausgyslės, apibarstoma druska, apvoliojama miltais ir apkepama svieste. Sudėta į puodą mėsa užpilama grietine ir uždengus ištroškinama.

Ištroškinta mėsa išimama, į padažą įdedama citrinos sulčių, druskos, raudonųjų pipirų, įpilama vyno, užvirinama ir užpilama mėsa. Prie jos paduodamos virtos bulvės arba biri ryžių košė, apibarstoma žalumynais.

Ingredientai

  • Citrinos:1/6 vnt.
  • Druska:pagal skonį
  • Grietinė:50 g.
  • Malti raudonieji pipirai:pagal skonį
  • Miltai:6 g.
  • priedas:150 g.
  • Sviestas:10 g.
  • Veršiena:120 g.
  • Vynas:15 g.
  • Žalumynai:apibarstymui
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?