Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Veršienos liemeninė arba šlaunelė supjaustoma skersai raumenų ir išmušama, įkapojamos sausgyslės, apibarstoma druska, apvoliojama miltais ir apkepama svieste. Sudėta į puodą mėsa užpilama grietine ir uždengus ištroškinama.
Ištroškinta mėsa išimama, į padažą įdedama citrinos sulčių, druskos, raudonųjų pipirų, įpilama vyno, užvirinama ir užpilama mėsa. Prie jos paduodamos virtos bulvės arba biri ryžių košė, apibarstoma žalumynais.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |