Greitoji paieška

Troškinta veršiena grietinės padaže

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Veršienos liemeninė arba šlaunelė supjaustoma skersai raumenų ir išmušama, įkapojamos sausgyslės, apibarstoma druska, apvoliojama miltais ir apkepama svieste. Sudėta į puodą mėsa užpilama grietine ir uždengus ištroškinama.

Ištroškinta mėsa išimama, į padažą įdedama citrinos sulčių, druskos, raudonųjų pipirų, įpilama vyno, užvirinama ir užpilama mėsa. Prie jos paduodamos virtos bulvės arba biri ryžių košė, apibarstoma žalumynais.

Ingredientai

  • Citrinos:1/6 vnt.
  • Druska:pagal skonį
  • Grietinė:50 g.
  • Malti raudonieji pipirai:pagal skonį
  • Miltai:6 g.
  • priedas:150 g.
  • Sviestas:10 g.
  • Veršiena:120 g.
  • Vynas:15 g.
  • Žalumynai:apibarstymui
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?