Paruošiamas per: 1 val. 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Veršiena su kaulais sukapojama gabalais, apibarstoma miltais ir apkepama riebaluose iki gražios spalvos. Baigiant apkepti, suberiamas griežinėliais supjaustytas svogūnas, sudedama į puodą, užpilama stikline karšto vandens, pasūdoma, įdedama pipirų ir troškinama uždengus ant mažos ugnies apie 1,5 val.
Jei sultys išsenka, papildoma karštu vandeniu. Kai mėsa gatava, sulčių turi likti visai nedaug. Tada įpilama saldžios grietinėlės ir pakaitinama iki užvirimo.
Patiekiama su virtomis bulvėmis, bulvių koše, žalumynais ar daržovėmis.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 6 m. |
Svečias |
Prieš 6 m. |
Svečias |
Prieš 6 m. |
Svečias |
Prieš 6 m. |
Svečias |
Prieš 6 m. |
Svečias |