Greitoji paieška

Troškinta veršiena

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Veršiena su kaulais sukapojama gabalais, apibarstoma miltais ir apkepama riebaluose iki gražios spalvos. Baigiant apkepti, suberiamas griežinėliais supjaustytas svogūnas, sudedama į puodą, užpilama stikline karšto vandens, pasūdoma, įdedama pipirų ir troškinama uždengus ant mažos ugnies apie 1,5 val.

Jei sultys išsenka, papildoma karštu vandeniu. Kai mėsa gatava, sulčių turi likti visai nedaug. Tada įpilama saldžios grietinėlės ir pakaitinama iki užvirimo.

Patiekiama su virtomis bulvėmis, bulvių koše, žalumynais ar daržovėmis.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?