Greitoji paieška

Troškintos veršienos kepenys

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 15 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 1)
5 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Kepenys tiekiamos su bulvių koše, raugintais agurkais, kopūstais ir įvairiomis salotomis.

Gaminimas

Nuo kepenų nuimama plėvelė ir kepenys apie 2 valandas mirkomos piene. Supjaustomos 1cm storumo skiltelėmis, nuplikomos vandeniu ar pienu ir, kai jau bus baltos, pabarstomos miltais ir apkepinamos.

Į prikaistuvį įdedamas svogūnas, morka, pipirai, petražolės, įpilamas sultinys ir pavirinama.

Perkošus sudedamos apkepintos kepenys ir troškinama. Įdedama miltų, smulkiai pjaustytų ir apkepintų lašinukų. Baigiant įpilama grietinė ir dar truputį pakaitinama.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Jovita
Prieš 9 m.
Grupė:
Įvertino:

Labai skanu, o ypač mėgsta mano vyras.

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?