Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Vengriškai paruošti kiaulės inkstai.
Inkstai išplaunami. Nupjausčius plėveles, perpjaunami išilgai pusiau, išpjaunami šlapimtakiai, nulupami riebalai.
Tada inkstai supjaustomi plonais griežinėliais ir 1-2 kartus nuplikomi verdančiu vandeniu (kad neliktų kvapo). Vandeniui nuvarvėjus, inkstai sudedami ant svogūnų,apibarstytų maltomis paprikomis. Pakepinami, apibarstomi miltais, įpilama sultinio ir troškinama.
Baigiant troškinti ant inkstų supilama grietinė ir pasūdoma.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |