Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Virtą arba keptą veršieną supjaustykite skersai raumenų griežinėliais, apibarstykite prieskoniais ir apšlakstykite citrinos sultimis. Užmaišykite tešlą, į kurią paskiausiai sudėkite išplaktus baltymus. Ant iešmo ar virbalo užmautus mėsos griežinėlius pamirkykite tešloje ir kepkite dideliame riebalų kiekyje, kol apsitrauks auksine plutele. Tada sudėkite į pašildytą dubenį, papuoškite citrinos griežinėliais ir riebaluose pakepintais petražolės lapeliais.
Patiekite su majonezo arba bet kokiu kitu šaltu padažu.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |