Greitoji paieška

Veršiena, kepta tešloje

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Virtą arba keptą veršieną supjaustykite skersai raumenų griežinėliais, apibarstykite prieskoniais ir apšlakstykite citrinos sultimis. Užmaišykite tešlą, į kurią paskiausiai sudėkite išplaktus baltymus. Ant iešmo ar virbalo užmautus mėsos griežinėlius pamirkykite tešloje ir kepkite dideliame riebalų kiekyje, kol apsitrauks auksine plutele. Tada sudėkite į pašildytą dubenį, papuoškite citrinos griežinėliais ir riebaluose pakepintais petražolės lapeliais.

Patiekite su majonezo arba bet kokiu kitu šaltu padažu.

Ingredientai

  • Citrinos griežinėliai:
  • Citrinos sultys:Truputis
  • Petražolių lapeliai:Pagal skonį
  • Prieskoniai:Pagal skonį
  • Riebalai:Kepimui
  • tešlai: druska:Pagal skonį
  • tešlai: ištirpintas sviestas:2 šaukštai
  • tešlai: kiaušinių baltymai:2 vnt.
  • tešlai: miltai:Stiklinė
  • tešlai: sultinys arba vanduo:Stiklinė
  • virta arba kepta veršiena:500g
Žymės:
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?