Greitoji paieška

Veršiena su grietinėle

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 20 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

1 porcija.

Gaminimas

Veršieną supjaustykite gabalėliais ir išvirkite. Išvirusią atvėsinkite, pabarstykite pipirais, druska, apvoliokite miltuose ir apkepkite iki pagels.

Konjaką pašildykite, užpilkite veršieną ir uždekite. Po to į puodą dėkite veršieną, nuplikytus verdančiu vandeniu ir supjaustytus grybus ir pakaitinkite maždaug 5 - 8 min. Supilkite pusiau sausą vyną ir dar apie 5 min. pakaitinkite. Paskui supilkite grietinėlę ir pakaitinkite 10 - 12 min. , kol grybai suminkštės.

Ingredientai

  • Baravykai:100 g.
  • Druska:pagal skonį
  • Grietinėlė:30 g.
  • Kartieji pipirai:pagal skonį
  • Konjakas:20 g.
  • Kvapieji pipirai:pagal skonį
  • Miltai:truputis
  • Sviestas:20 g.
  • Veršiena:160 g.
  • Vynas:30 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?