Paruošiamas per: 1 val. 20 min.
Sudėtingumas: Lengvas
1 porcija.
Veršieną supjaustykite gabalėliais ir išvirkite. Išvirusią atvėsinkite, pabarstykite pipirais, druska, apvoliokite miltuose ir apkepkite iki pagels.
Konjaką pašildykite, užpilkite veršieną ir uždekite. Po to į puodą dėkite veršieną, nuplikytus verdančiu vandeniu ir supjaustytus grybus ir pakaitinkite maždaug 5 - 8 min. Supilkite pusiau sausą vyną ir dar apie 5 min. pakaitinkite. Paskui supilkite grietinėlę ir pakaitinkite 10 - 12 min. , kol grybai suminkštės.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |