Veršiena su grietinėle

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 20 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

1 porcija.

Gaminimas

Veršieną supjaustykite gabalėliais ir išvirkite. Išvirusią atvėsinkite, pabarstykite pipirais, druska, apvoliokite miltuose ir apkepkite iki pagels.

Konjaką pašildykite, užpilkite veršieną ir uždekite. Po to į puodą dėkite veršieną, nuplikytus verdančiu vandeniu ir supjaustytus grybus ir pakaitinkite maždaug 5 - 8 min. Supilkite pusiau sausą vyną ir dar apie 5 min. pakaitinkite. Paskui supilkite grietinėlę ir pakaitinkite 10 - 12 min. , kol grybai suminkštės.

Ingredientai

  • Baravykai:100 g.
  • Druska:pagal skonį
  • Grietinėlė:30 g.
  • Kartieji pipirai:pagal skonį
  • Konjakas:20 g.
  • Kvapieji pipirai:pagal skonį
  • Miltai:truputis
  • Sviestas:20 g.
  • Veršiena:160 g.
  • Vynas:30 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 7 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?