Greitoji paieška

Veršiena su vynu

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

1 porcija.

Gaminimas

Veršieną supjaustykite gabalėliais, užpilkite šaltu vandeniu (apie 160 g.), supilkite baltąjį vyną arba užpilkite vien vynu be vandens, sudėkite griežinėliais supjaustytas morkas, svogūnus, druską, pipirus, lauro lapus, sviestą ir virkite ant labai silpnos ugnies. Užvirus nugraibykite putas.

Baigdamos šutinti, į veršieną galite įpilti maždaug 20 g. grietinėlės. Jei padažas bus skystas, įdėkite truputį pakepintų miltų.

Ingredientai

  • Baltasis vynas:30 g.
  • Druska:pagal skonį
  • Lauro lapai:pagal skonį
  • Morka:1 vnt.
  • Pipirai:pagal skonį
  • Sviestas:20 g.
  • Svogūnas:1 vnt.
  • Veršiena:160 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Edvinas
Prieš 8 m.
Grupė:
Įvertino:

Troskinau raudoname sausame vyne, super, padaviau su ceri pomidorais ir permezano suriu...

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?