Paruošiamas per: 1 val. 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
1 porcija.
Veršieną supjaustykite gabalėliais, užpilkite šaltu vandeniu (apie 160 g.), supilkite baltąjį vyną arba užpilkite vien vynu be vandens, sudėkite griežinėliais supjaustytas morkas, svogūnus, druską, pipirus, lauro lapus, sviestą ir virkite ant labai silpnos ugnies. Užvirus nugraibykite putas.
Baigdamos šutinti, į veršieną galite įpilti maždaug 20 g. grietinėlės. Jei padažas bus skystas, įdėkite truputį pakepintų miltų.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Troskinau raudoname sausame vyne, super, padaviau su ceri pomidorais ir permezano suriu...
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |