Paruošiamas per: 1 val. 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Mėsą supjaustykite skersai raumenų griežinėliais, išmuškite, apibarstykite, apšlakstykite rūgščiomis sultimis ir, suvyniojus į foliją, laikykite 20 - 30 minučių šaltai. Paskui ant mėsos griežinėlių uždėkite sviesto, išsukto su petražolėmis, svogūno arba poro žiedų, apibarstykite prieskoniais ir kiekvieną atskirai suvyniokite į foliją. Kepkite 30 - 40 minučių 170 - 180°C temperatūroje.
Patiekite su keptomis bulvėmis arba biriais ryžiais, troškintomis daržovėmis ir salotų lapelių arba morkų salotomis.
Skanaus.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |