Greitoji paieška

Veršienos griežinėliai, kepti folijoje

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Mėsą supjaustykite skersai raumenų griežinėliais, išmuškite, apibarstykite, apšlakstykite rūgščiomis sultimis ir, suvyniojus į foliją, laikykite 20 - 30 minučių šaltai. Paskui ant mėsos griežinėlių uždėkite sviesto, išsukto su petražolėmis, svogūno arba poro žiedų, apibarstykite prieskoniais ir kiekvieną atskirai suvyniokite į foliją. Kepkite 30 - 40 minučių 170 - 180°C temperatūroje.

Patiekite su keptomis bulvėmis arba biriais ryžiais, troškintomis daržovėmis ir salotų lapelių arba morkų salotomis.

Skanaus.

Ingredientai

  • cutrinos sultys arba rūgštus vynas:2 šaukštai
  • Druska:Pagal skonį
  • džiovintos mėtos:Truputis
  • svogūnas arba poras:1 vnt.
  • tarkuotos petražolės:1 šaukštas
  • veršienos minkštimas:600g
Žymės:
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?