Greitoji paieška

Veršienos griežinėliai, kepti folijoje

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Mėsą supjaustykite skersai raumenų griežinėliais, išmuškite, apibarstykite, apšlakstykite rūgščiomis sultimis ir, suvyniojus į foliją, laikykite 20 - 30 minučių šaltai. Paskui ant mėsos griežinėlių uždėkite sviesto, išsukto su petražolėmis, svogūno arba poro žiedų, apibarstykite prieskoniais ir kiekvieną atskirai suvyniokite į foliją. Kepkite 30 - 40 minučių 170 - 180°C temperatūroje.

Patiekite su keptomis bulvėmis arba biriais ryžiais, troškintomis daržovėmis ir salotų lapelių arba morkų salotomis.

Skanaus.

Ingredientai

  • cutrinos sultys arba rūgštus vynas:2 šaukštai
  • Druska:Pagal skonį
  • džiovintos mėtos:Truputis
  • svogūnas arba poras:1 vnt.
  • tarkuotos petražolės:1 šaukštas
  • veršienos minkštimas:600g
Žymės:
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?