Greitoji paieška

Veršienos ir daržovių troškinys (ragu)

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 15 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(3 žvaigždutės; balsavo: 2)
7 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Gardus šventiškas troškinukas.

Gaminimas

Iš krūtinėlės išimamas krūtinkaulis, perpjaunamos plėvės ir ištraukiami šonkauliai. Paskui supjaustoma gabalais, pasūdoma ir apkepama riebaluose, kol gražiai pagelsta.

Bulvės supjaustomos kubeliais, o morkos, petražolės, svogūnai, grybai - skiltelėmis ir apkepinami riebaluose. Tada apkepta mėsa ir daržovės sudedama į puodą, įdedamos į ryšulėlį surištos petražolės, pridedama karčiųjų pipirų, užpilama sultiniu ir troškinama uždengus, kol mėsa ir daržovės suminkštėja. Po to sultinys nukošiamas, pridedama riebaluose pakepintų miltų, užvirinama, perkošiama, ir taip paruoštas padažas supilamas atgal į puodą, pridedama skiltelėmis pjaustytų šviežių pomidorų ir užvirinama.

Patiekiant valgyti ant mėsos dedama daržovių, užpilama ir apibarstoma žalumynais.

Ingredientai

  • Bulvės:150 g.
  • Druska:pagal skonį
  • Grybai:30 g.
  • Kvietiniai miltai:3 g.
  • Morkos:20 g.
  • nemalti pipirai:truputis
  • petražolių koteliai:10 g.
  • Pomidorai:30 g.
  • Riebalai:15 g.
  • ropės:20 g.
  • Svogūnai:25 g.
  • Veršiena:120 g.
  • Žalumynai:apibarstymui
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

ooooo
Prieš 7 m.
Grupė:
Įvertino:

ok !!!

opa
Prieš 7 m.
Grupė:
Įvertino:

skamba skaniai pabandysim jai ka su jautiena

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?