Veršienos ir daržovių troškinys (ragu)
Aprašymas
Gardus šventiškas troškinukas.
Gaminimas
Iš krūtinėlės išimamas krūtinkaulis, perpjaunamos plėvės ir ištraukiami šonkauliai. Paskui supjaustoma gabalais, pasūdoma ir apkepama riebaluose, kol gražiai pagelsta.
Bulvės supjaustomos kubeliais, o morkos, petražolės, svogūnai, grybai - skiltelėmis ir apkepinami riebaluose. Tada apkepta mėsa ir daržovės sudedama į puodą, įdedamos į ryšulėlį surištos petražolės, pridedama karčiųjų pipirų, užpilama sultiniu ir troškinama uždengus, kol mėsa ir daržovės suminkštėja. Po to sultinys nukošiamas, pridedama riebaluose pakepintų miltų, užvirinama, perkošiama, ir taip paruoštas padažas supilamas atgal į puodą, pridedama skiltelėmis pjaustytų šviežių pomidorų ir užvirinama.
Patiekiant valgyti ant mėsos dedama daržovių, užpilama ir apibarstoma žalumynais.
Ingredientai
Receptas #6146

Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Atsiliepimai ir vertinimai
Naujausi receptai
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |