Kategorijos
- Sveikas maistas
- Pigu ir greita
- Gurmanams
- Alkoholiniai
- Apkepai
- Blynų receptai
- Bulvių patiekalai
- Daržovių patiekalai
- Desertai, saldumynai
- Duonos patiekalai
- Featured
- Gėrimai, kokteiliai
- Gira
- Grybų patiekalai
- Iškylų receptai
- Įvairūs desertai
- Įvairūs patiekalai
- Jūros gėrybės
- Kalėdiniai patiekalai
- Karšti patiekalai
- Kava
- Kompotai
- Konservavimas
- Kruopų patiekalai
- Kūčių patiekalai
- Ledai ir šerbetai
- Makaronų patiekalai
- Marinavimas
- Mėsos patiekalai
- Miltiniai patiekalai
- Nealkoholiniai
- Padažai
- Paukštienos patiekalai
- Picos
- Pieno patiekalai
- Pyragai
- Receptai vaikams
- Saldainiai
- Salotos, garnyrai
- Sausainiai
- Sriubos
- Sumuštiniai
- Tortai
- Troškiniai
- Uogienės
- Uogų patiekalai
- Užkandžiai
- Vaisių patiekalai
- Žuvies patiekalai
Veršienos ir daržovių troškinys (ragu)
Aprašymas
Gardus šventiškas troškinukas.
Gaminimas
Iš krūtinėlės išimamas krūtinkaulis, perpjaunamos plėvės ir ištraukiami šonkauliai. Paskui supjaustoma gabalais, pasūdoma ir apkepama riebaluose, kol gražiai pagelsta.
Bulvės supjaustomos kubeliais, o morkos, petražolės, svogūnai, grybai - skiltelėmis ir apkepinami riebaluose. Tada apkepta mėsa ir daržovės sudedama į puodą, įdedamos į ryšulėlį surištos petražolės, pridedama karčiųjų pipirų, užpilama sultiniu ir troškinama uždengus, kol mėsa ir daržovės suminkštėja. Po to sultinys nukošiamas, pridedama riebaluose pakepintų miltų, užvirinama, perkošiama, ir taip paruoštas padažas supilamas atgal į puodą, pridedama skiltelėmis pjaustytų šviežių pomidorų ir užvirinama.
Patiekiant valgyti ant mėsos dedama daržovių, užpilama ir apibarstoma žalumynais.
Ingredientai
Receptas #6146
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Atsiliepimai ir vertinimai
Naujausi receptai
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |