Paruošiamas per: 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Receptas mėsos kepimui. Prieskonines daržoves rinkitės tokias, kokios jums labiausiai patinka. Man asmeniškai tai yra bazilikas, bei smulkinti česnakai. Galima patiekti su virtomis ar keptomis bulvėmis, keptomis morkomis su svogūnais, žirneliais, raugintais kopūstais, agurkais ar bet kuo kas jums patinka prie mėsos.
Veršienos kumpis nuplaunamas vandeniu ir nusausinamas, galima išimti kaulą. Ištrinama maltais pipirais, patepama sviestu ir dedama ant skardos. Įpilama truputį vandens ir kepama karštoje orkaitėje. Kai apkepa pabarstoma smulkiai pjaustytomis prieskoninėmis daržovėmis, druska ir, laistant atsiradusiu skystimu, kepamas, kol šakutė lengvai lįs į mėsą.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |