Veršienos kepsnys.

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Receptas mėsos kepimui. Prieskonines daržoves rinkitės tokias, kokios jums labiausiai patinka. Man asmeniškai tai yra bazilikas, bei smulkinti česnakai. Galima patiekti su virtomis ar keptomis bulvėmis, keptomis morkomis su svogūnais, žirneliais, raugintais kopūstais, agurkais ar bet kuo kas jums patinka prie mėsos.

Gaminimas

Veršienos kumpis nuplaunamas vandeniu ir nusausinamas, galima išimti kaulą. Ištrinama maltais pipirais, patepama sviestu ir dedama ant skardos. Įpilama truputį vandens ir kepama karštoje orkaitėje. Kai apkepa pabarstoma smulkiai pjaustytomis prieskoninėmis daržovėmis, druska ir, laistant atsiradusiu skystimu, kepamas, kol šakutė lengvai lįs į mėsą.

Ingredientai

  • Druska:Pagal skonį
  • Malti pipirai:Pagal skonį
  • Prieskoninės daržovės:Pagal skonį
  • Sviestas:Pagal skonį
  • Vanduo:100g
  • Veršienos kumpis:Gabalas
Žymės:
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 7 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?