Veršienos kepsnys su garnyru

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Veršienos gabalas įtrinamas druska, įvyniojamas į aliejumi išteptą pergamentinį popierių ir kepamas karštoje orkaitėje apie 1,5 val.

Iškepusi veršiena supjaustoma griežinėliais, aplinkui išdėliojamos išskobtos ir apvirtos obuolių puselės, pripildytos konservuotų žirnelių, į tarpus pridedama apvirtų džiovintų slyvų.

Ingredientai

  • Aliejus:truputis
  • Druska:truputis
  • Džiovintos slyvos:truputis
  • Konservuoti žalieji žirneliai:1 indelis
  • Obuoliai:6 vnt.
  • Veršiena:1 kg.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 9 m.
Svečias
Prieš 9 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 9 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 9 m.
Svečias
Prieš 9 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?