Greitoji paieška

Veršienos kepsnys su garnyru

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Veršienos gabalas įtrinamas druska, įvyniojamas į aliejumi išteptą pergamentinį popierių ir kepamas karštoje orkaitėje apie 1,5 val.

Iškepusi veršiena supjaustoma griežinėliais, aplinkui išdėliojamos išskobtos ir apvirtos obuolių puselės, pripildytos konservuotų žirnelių, į tarpus pridedama apvirtų džiovintų slyvų.

Ingredientai

  • Aliejus:truputis
  • Druska:truputis
  • Džiovintos slyvos:truputis
  • Konservuoti žalieji žirneliai:1 indelis
  • Obuoliai:6 vnt.
  • Veršiena:1 kg.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?