Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Vengriškas veršienos kotletų receptas.
Bešamel padažas: iš sviesto, šaukšto miltų, pieno, druskos ir smulkiai supjaustytos kiaulienos pagaminamas padažas.
Iš veršienos padaromi 4 kotletai, gerai pavoliojami miltuose ir apkepinami iš abiejų pusių, kol užsideda auksinė pluta.
Keptuvės dugnas išklojamas nuplikytais špinatais, sudedami kotletai, o ant jų - grybų sluoksnis. Viskas apipilama bešamel padažu, viršus apibarstomas tarkuotu sūriu.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |