Greitoji paieška

Veršienos maltiniai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
0 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Iš mėsos išpjaustomos gyslos ir plėvės. Veršiena ir piene mirkytas batonas du kartus sumalami mėsmale. Į masę įdedamas šaukštas tirpinto sviesto ir su trupučiu druskos ištrinti tryniai.

Viskas gerai išsukama mediniu šaukštu, kitaip kepant sproginės. Daromis apvalūs maltiniai ir keptuvėje apkepinami įkaitintame svieste.

Į prikaistuvį įpilamas nuo kepsnio likęs sviestas, sudedami maltiniai, užpilama truputį verdančio vandens ir sandariai uždengus patroškinama.

Padažas tinka tas pats, kuriame troškinosi maltiniai.

Ingredientai

  • Batonas:1 riekutė
  • Druska:pagal skonį
  • Kiaušinių tryniai:2 vnt.
  • Sviestas:5-6 šaukštai
  • Veršiena:800 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?