Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Iš mėsos išpjaustomos gyslos ir plėvės. Veršiena ir piene mirkytas batonas du kartus sumalami mėsmale. Į masę įdedamas šaukštas tirpinto sviesto ir su trupučiu druskos ištrinti tryniai.
Viskas gerai išsukama mediniu šaukštu, kitaip kepant sproginės. Daromis apvalūs maltiniai ir keptuvėje apkepinami įkaitintame svieste.
Į prikaistuvį įpilamas nuo kepsnio likęs sviestas, sudedami maltiniai, užpilama truputį verdančio vandens ir sandariai uždengus patroškinama.
Padažas tinka tas pats, kuriame troškinosi maltiniai.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |