Greitoji paieška

Veršienos suktinukai (zrazai) su sviestu.

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 15 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Mėsą supjaustykite smulkiais griežinėliais, išmuškite, apibarstykite druska ir pipirais. Sviestą išsukite su žalumynais ir padarykite pailgus gabalėlius. Ant kiekvieno mėsos gabalėlio uždėkite po gabalėlį sviesto, susukite ir suriškite siūlu. Suktinukus pakepinkite įkaitintuose riebaluose, kol paraus, įpilkite sultinio ir uždengus troškinkite 15 - 20 minučių. Žiūrėkite, kad iš suktinukų neišbėgtų sviestas.

Ištroškinus suktinukus sudėkite į dubenį, o iš skysčio, kuriame buvo troškinama, įdėjus miltų ir grietinės, pagaminkite padažą ir patiekite atskirai.

Prie valgio tinka virtos bulvės arba ryžiai, troškintos daržovės, salotų lapelių arba agurkų salotos.

Ingredientai

  • Druska:Pagal skonį
  • Grietinė:0,5 stiklinės
  • Miltai:2 šaukštai
  • Pipirai:Pagal skonį
  • saliero lapeliai:3 šaukštai
  • Sultinys:1 stiklinė
  • Sviestas:100g
  • Veršiena:500g
Žymės:
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 7 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?