Greitoji paieška

Veršienos troškinys

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Mėsą smulkiai supjaustykite ir iškepkite pagal nurodymus kepti. Nuimkite nuo ugnies ir padėkite šiltai. Svogūną ir porą smulkiai supjaustykite ir patroškinkite likusiame padaže. Įpilkite pomidorų koncentrato ir vandens. Kaitinkite kol užvirs. Puodą nuimkite nuo ugnies ir, išlaikydami esamą temperatūrą, sudėkite pieavagrybius, grietinėlę, pagardus ir mėsą. Troškinkite dar 5 minutes.

Ingredientai

  • Cukrus:pagal skonį
  • Druska:pagal skonį
  • Garstyčios:1 šaukštas
  • Grietinė:3 šaukštai
  • Pomidorų piurė:
  • Porai:1 vnt.
  • Raudonieji ankštiniai pipirai:
  • Svogūnai:1 vnt.
  • Vanduo:1 puodelis
  • Veršiena:500-700 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?