Paruošiamas per: 1 val. 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Veršiuko inkstai su bulvėmis, svogūnais ir lašinukais pagal olandišką receptą.
Puodelyje ištirpinamas šaukštelis sviesto, jame pakepinami kubeliais supjaustyti lašinukai ir sveikos svogūnų galvos. Svogūnus ir spirgus išgriebus, tuose pačiuose riebaluose truputį pakepinami gerai nuplauti ir nusausinti veršiuko inkstai.
Nuskustos bulvės pakepinamos su kitu šaukšteliu sviesto, kol pusiau iškepa, jei reikia galima įpilti truputį vandens.
Lašinukai, svogūnai ir bulvės sumaišoma su inkstais.
Viskas apibarstoma pipirais, druska ir kepama orkaitėje, neuždengtame inde. Jei reikia, galima įpilti dar vandens.
Į baigiamus kepti inkstus įberiama trintų kadagio uogų ir po 5 min. supilamas džinas arba konjakas.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |