Vietnamietiškai kepta antis

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 3 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Vietnamietiškas keptos anties receptas. Puikus pasirinkimas Kalėdoms :).

Gaminimas

Antis išdarinėjama ir gerai nuplaunama. Jeigu ją norite paruošti taip, kaip Vietname, tai prieš įdarydami išimkite visus kaulus. Aštriu ilgu peiliu perpjaukite antį išilgai nugaros ir atsargiai atskirkite skeletą nuo odos. Paskutinius sparnelių ir kojelių sąnarius palikite. Iš kaulų, vidaus organų ir įvairių prieskoninių šaknų sriubai išvirkite sultinį.

Anties vidų ištrinkite garstyčių, aliejaus ir prieskoninių žalumynų mišiniu. Kepenėles, taukus, maltą mėsą, džiūvėsius, petražoles, nuluptus ir smulkiai supjaustytus obuolius gerai sumaišykite ir šio faršo prikimškite antį. Apibarstykite ją druska ir cukrumi bei užsiūkite.

Skardą ištepkite riebalais, įpilkite truputį sultinio, įdėkite antį ir kepkite ją orkaitėje, dažnai aplaistydami atsiradusiomis sultimis. Iškepusią antį apipilkite paruoštu sultiniu. Prieš jai baigiant kepti, sudėkite nuskustas, į 4 dalis supjaustytas bulves, jas apipilkite grietine ir ištroškinkite and nedidelės ugnies. Jei skeletą išėmėte, tai antį supjaustykite griežinėliais ir patiekite su biria ryžių koše. Padažą patiekite atskirai.

Ingredientai

  • Aliejus:truputis
  • Antis:1 vnt.
  • Bulvės:6 vnt.
  • Cukrus:žiupsnelis
  • Druska:truputis
  • Džiūvėsėliai:2 šaukštai
  • Garstyčios:truputis
  • Grietinė:1/4 pakelio
  • Mėsa:500 g.
  • Obuoliai:2 vnt.
  • Petražolės lapeliai:1 šaukštelis
  • prieskoninės šaknys:truputis
  • Prieskoniniai žalumynai:truputis
  • veršienos taukai:150 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 7 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?