Greitoji paieška

Virdžinijos kumpis

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Kumpis prismaigstomas gvazdikėlių, įdedamas į keptuvę, įpilama truputį vandens, įberiama šiek tiek cukraus. Paruošta mėsa kepama vidutinio karštumo orkaitėje 1 val. , kartais ją aplaistant atsiradusiomis sultimis. Kartu su mėsa galima kepti pusiau perpjautus persikus ar kriaušes. Jie suteikia patiekalui švelnesnį skonį. Likusios kepsnio sultys paduodamos atskirame inde.

Žirniai sumaišomi su pakepintais lašinukų kubeliais ir ištroškinami truputyje vandens. Įpilama grietinėlės, įberiama druskos ir pipirų.

Ingredientai

  • Cukrus:1-2 šaukštai
  • Druska:truputis
  • Grietinėlė:1/3 stiklinės
  • Gvazdikėliai:8 vnt.
  • Kumpis:750 g.
  • Lašinukai:2 griežinėliai
  • persikai arba kriaušės:2-3 vnt.
  • Pipirai:truputis
  • Žirniai:2 stiklinės
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?