Paruošiamas per: 1 val. 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Kumpis prismaigstomas gvazdikėlių, įdedamas į keptuvę, įpilama truputį vandens, įberiama šiek tiek cukraus. Paruošta mėsa kepama vidutinio karštumo orkaitėje 1 val. , kartais ją aplaistant atsiradusiomis sultimis. Kartu su mėsa galima kepti pusiau perpjautus persikus ar kriaušes. Jie suteikia patiekalui švelnesnį skonį. Likusios kepsnio sultys paduodamos atskirame inde.
Žirniai sumaišomi su pakepintais lašinukų kubeliais ir ištroškinami truputyje vandens. Įpilama grietinėlės, įberiama druskos ir pipirų.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |