Virta aviena su daržovėmis

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Avienos gabalą įdėti į šaltą vandenį. užvirinti, nugraibyti putas ir dalį riebalų.

Virti ant mažos ugnies 85-90 C temperatūroje. Taip verdama mėsa būna sultinga.

Baigiant virti, įdėkite nepjaustytą morką, gabalais supjaustytą griežtį, kopūstą ir truputį vėliau bulves.

Išvirusią avieną supjaustyti gabalais, sudėti į dubenį ir šalia krūvelėmis sudėlioti daržoves.

Išsiskyrusias mėsos sultis patiekti kaip sultinį dubenėliuose arba iš jų pagaminti padažą.

Padažui svieste apkepinti smulkiai supjaustytus svogūnus, įpilti mėsos sulčių ir gausiai apibarstyti susmulkintais žalumynais.

Ingredientai

  • Aviena:600 g.
  • Bulvės:6-8 vnt.
  • griežtis:1 vnt.
  • Kopūstai:1 vnt. (nedidelis)
  • Morkos:4 vnt.
  • Sviestas:50 g.
  • Svogūnai:2-3 vnt.
  • Žalumynai:apibarstymui
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 7 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?