Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Avienos gabalą įdėti į šaltą vandenį. užvirinti, nugraibyti putas ir dalį riebalų.
Virti ant mažos ugnies 85-90 C temperatūroje. Taip verdama mėsa būna sultinga.
Baigiant virti, įdėkite nepjaustytą morką, gabalais supjaustytą griežtį, kopūstą ir truputį vėliau bulves.
Išvirusią avieną supjaustyti gabalais, sudėti į dubenį ir šalia krūvelėmis sudėlioti daržoves.
Išsiskyrusias mėsos sultis patiekti kaip sultinį dubenėliuose arba iš jų pagaminti padažą.
Padažui svieste apkepinti smulkiai supjaustytus svogūnus, įpilti mėsos sulčių ir gausiai apibarstyti susmulkintais žalumynais.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |