Virta aviena su pomidorais

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Nuplautą mėsą dėkite į verdantį pasūdytą vandenį ir virkite uždengtame puode.

Baigiant virti sudėkite pjaustytas daržoves.

Išgriebkite mėsą, pašalinę kaulus, ją supjaustykite.

Pomidorus nuplikykite karštu vandeniu, nulupkite, supjaustykite ir uždėkite ant mėsos.

Riebaluose pakepkite miltus, juos atskieskite šaltu sultiniu, užvirinkite, pagardinkite prieskoniais ir citrinos sultimis bei supilkite ant mėsos.

Tiekite su virtomis ar keptomis bulvėmis.

Ingredientai

  • Aviena:800 g.
  • Citrinos sultys:pagal skonį
  • Cukrus:pagal skonį
  • Druska:pagal skonį
  • Miltai:2 šaukštai
  • Morkos:2 vnt.
  • petražolė:1 vnt.
  • Pomidorai:3 vnt.
  • poras:1 vnt.
  • Riebalai:1 šaukštas
  • Salieras:1 vnt.
  • Sultinys:3 šaukštai
  • Svogūnai:2 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 7 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?