Paruošiamas per: 1 val. 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Nuplautą mėsą dėkite į verdantį pasūdytą vandenį ir virkite uždengtame puode.
Baigiant virti sudėkite pjaustytas daržoves.
Išgriebkite mėsą, pašalinę kaulus, ją supjaustykite.
Pomidorus nuplikykite karštu vandeniu, nulupkite, supjaustykite ir uždėkite ant mėsos.
Riebaluose pakepkite miltus, juos atskieskite šaltu sultiniu, užvirinkite, pagardinkite prieskoniais ir citrinos sultimis bei supilkite ant mėsos.
Tiekite su virtomis ar keptomis bulvėmis.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 7 m. |
Svečias |
Prieš 7 m. |
Svečias |
Prieš 7 m. |
Svečias |
Prieš 7 m. |
Svečias |
Prieš 7 m. |
Svečias |