Greitoji paieška

Virta aviena su pomidorais

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 20 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Nuplauta mėsa dedama į verdantį pasūdytą vandenį ir verdama uždengtame puode. Baigiant virti suberiamos supjaustytos prieskoninės daržovės. Paskui masė išgriebiama ir, išėmus kaulus, supjaustoma. Pomidorai nuplikomi verdančiu vandeniu, nulupami, supjaustomi ir uždedami ant mėsos.

Riebaluose pakepinti miltai atskiedžiami šaltu sultiniu, užvirinama, pagardinama ir supilama ant mėsos. Viskas truputį pakaitinama ir sudedama į pusdubenį. Tiekiama su virtomis arba keptomis bulvėmis.

Ingredientai

  • aviena (su kaulu):800 g.
  • Citrinos sultys:truputis
  • Cukrus:truputis
  • Druska:truputis
  • Miltai:2 šaukštai
  • Morkos:2 vnt.
  • petražolė:1 vnt.
  • Pomidorai:3 vnt.
  • poras:1 vnt.
  • Riebalai:1 šaukštas
  • Salieras:1 vnt.
  • Sultinys:3 šaukštai
  • Svogūnai:2 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?