Paruošiamas per: 3 val. 20 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Rūkyta kiaulienos nugarinė nuplaunama karštu vandeniu ir mirkoma 2-3 valandas, kad nebūtų sūri.
Tada suvyniojama į marlę, surišama siūlu, dedama į verdantį vandenį ir verdama 1,5-2 valandas.
Išvirusi nugarinė 15-30 minučių panardinama į šaltą vandenį. Išgriebta iš vandens padedama šaltoje vietoje ir atšaldoma.
Tiekiant, nugarinė supjaustoma plonais griežinėliais ir tvarkingai sudedama į pusdubenį.
Prie jos tiekiama šviežių kopūstų salotos, papuoštos pomidorų skiltelėmis, ir krienų padažas.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |