Greitoji paieška

Virta kiaulienos nugarinė

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 3 val. 20 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Rūkyta kiaulienos nugarinė nuplaunama karštu vandeniu ir mirkoma 2-3 valandas, kad nebūtų sūri.

Tada suvyniojama į marlę, surišama siūlu, dedama į verdantį vandenį ir verdama 1,5-2 valandas.

Išvirusi nugarinė 15-30 minučių panardinama į šaltą vandenį. Išgriebta iš vandens padedama šaltoje vietoje ir atšaldoma.

Tiekiant, nugarinė supjaustoma plonais griežinėliais ir tvarkingai sudedama į pusdubenį.

Prie jos tiekiama šviežių kopūstų salotos, papuoštos pomidorų skiltelėmis, ir krienų padažas.

Ingredientai

  • Kiaulienos nugarinė:0,5 Kg (rūkyta)
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?