Virta šerniena vyšnių padaže

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 2 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Nuplautą šernieną dėkite į puodą, užpilkite vandeniu su actu (santykiu 2:1), pasūdykite ir išvirkite.

Vyšnias su kauliukais sutraiškykite ir virkite vyne apie 30 min., paskui įpilkite dalį žvėrienos sultinio, iškoškite.

Iš sviesto ir miltų paruoškite rusvą skystį, sumaišykite su žvėrienos sultiniu ir supilkite ant vyšnių. Po to sudėkite pakepintus, be žievelių sutrintus migdolus, citrinos žievelę, sugrūstą gvazdikėlį bei cukrų ir virkite, kol padažas sutirštės.

Mėsą supjaustykite ir sudėkite į šį padažą.

Ingredientai

  • Actas:pagal skonį
  • Citrinos žievelė:1 vnt.
  • Cukrus:3 šaukštai
  • Druska:pagal skonį
  • Gvazdikėlis:1 vnt.
  • Migdolai:2 šaukštai
  • Miltai:2 šaukštai
  • šerniena:1,7 kg.
  • Sultinys:3 stiklinės
  • Sviestas:1 šaukštas
  • Vynas:1,5 stiklinės
  • Vyšnios:2 stiklinės
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 7 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?