Greitoji paieška

Virtas briedžio liežuvis

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Nuplautą liežuvį išvirkite pasūdytame vandenyje su prieskoniais.

Atvėsinkite šaltame vandenyje, nulupkite ir supjaustykite.

Džiovintas erškėtuoges išvirkite vyne, ištrinkite pro sietą, užpilkite tuo sultiniu, kuriame virė, įpilkite acto ir įberkite cukraus.

Viską dar kartą užvirinkite ir pagardinkite grietine.

Liežuvio gabaliukus užpilkite šiuo padažu.

Ingredientai

  • Actas:1 šaukštas
  • briedžio liežuvis:1 vnt.
  • Druska:pagal skonį
  • Erškėtuogės:žiupsnelis
  • Grietinė:3 šaukštai
  • Gvazdikėlis:1 vnt.
  • Juodieji pipirai:3 vnt.
  • Kadagio uogos:5 vnt.
  • Kvapieji pipirai:3 vnt.
  • Miltai:1 šaukštas
  • Miltinis cukrus:pagal skonį
  • Riebalai:1 šaukštas
  • Sultinys:1 stiklinė
  • Vynas:1 stiklinė
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Jonukas
Prieš 8 m.
Grupė:
Įvertino:

Kaži iš kur tą briedžio liežuvį gaut?

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?