Greitoji paieška

Virtas kalakutas arba fazanas.

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 2 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Kalakutą arba fazaną supjaustykite gabalais, sudėkite į verdantį vandenį, nugraibykite putas. Virkite ant mažos ugnies (jauną paukštį 1 - 1,5 val., seną - iki 3 val.). Druską ir daržoves sudėkite likus pusvalandžiui iki virimo pabaigos. Išvirusią mėsą sudėkite į dubenį ir apšlakstykite sultiniu. Padažui miltus pakaitinkite svieste, įpilkite 2 - 4 stiklines sultinio, pagardinkite, sudėkite pjaustytus žalumynus.

Patiekite su virtais ryžiais, bulvėmis arba makaronais, bulvių koše, troškintomis morkomis ir žirniais, virtomis pupelėmis, žiediniais kopūstais arba ankštiniais pipirais ir žalių daržovių salotomis.

Ingredientai

  • didelė morka:1 vnt.
  • Druska:Pagal skonį
  • Grietinė:2 šaukštai
  • kalakutas arba fazanas:1 vnt.
  • Miltai:1 šaukštas
  • Petražolės šaknys:2 vnt.
  • poras arba svogūnas:1 vnt.
  • Sviestas:2 šaukštai
  • Vanduo:2,5 - 3 l
  • Žalumynai:Pagal skonį
Žymės:
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?