Paruošiamas per: 2 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Kalakutą arba fazaną supjaustykite gabalais, sudėkite į verdantį vandenį, nugraibykite putas. Virkite ant mažos ugnies (jauną paukštį 1 - 1,5 val., seną - iki 3 val.). Druską ir daržoves sudėkite likus pusvalandžiui iki virimo pabaigos. Išvirusią mėsą sudėkite į dubenį ir apšlakstykite sultiniu. Padažui miltus pakaitinkite svieste, įpilkite 2 - 4 stiklines sultinio, pagardinkite, sudėkite pjaustytus žalumynus.
Patiekite su virtais ryžiais, bulvėmis arba makaronais, bulvių koše, troškintomis morkomis ir žirniais, virtomis pupelėmis, žiediniais kopūstais arba ankštiniais pipirais ir žalių daržovių salotomis.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |