Paruošiamas per: 1 val. 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Iš mėsos išimti šonkauliukus, apibarstyti ją druska, maltais pipirais ir imbieru.
Lašinukus supjaustyti šiaudeliais, morką ir petražolę sutarkuoti arba supjaustyti į 4 pailgas dalis.
Visus produktus sudėti ant mėsos gabalo. Mėsą suvynioti, surišti siūlu, įdėti į šaltą vandenį ir virti 1-1,5 valandos. Vandens turi būti tiek, kad vos apsemtų mėsą.
Vyniotinį tiekti karštą su bulvėmis, baltuoju padažu ir troškintomis daržovėms arba šaltą su mišriomis ar šviežių daržovių salotomis.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |