Greitoji paieška

Virtas veršienos vyniotinis

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(1 žvaigždutės; balsavo: 2)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Iš mėsos išimti šonkauliukus, apibarstyti ją druska, maltais pipirais ir imbieru.

Lašinukus supjaustyti šiaudeliais, morką ir petražolę sutarkuoti arba supjaustyti į 4 pailgas dalis.

Visus produktus sudėti ant mėsos gabalo. Mėsą suvynioti, surišti siūlu, įdėti į šaltą vandenį ir virti 1-1,5 valandos. Vandens turi būti tiek, kad vos apsemtų mėsą.

Vyniotinį tiekti karštą su bulvėmis, baltuoju padažu ir troškintomis daržovėms arba šaltą su mišriomis ar šviežių daržovių salotomis.

Ingredientai

  • Druska:pagal skonį
  • Imbieras:truputis
  • Lašinukai:75-100 g.
  • Morkos:1-2 vnt.
  • Petražolės:1 vnt.
  • Pipirai:truputis
  • Veršiena:1 kg
  • Žirniai:1/2 stiklinės
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?