Greitoji paieška

Virtas veršienos vyniotinis

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(1 žvaigždutės; balsavo: 2)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Iš mėsos išimti šonkauliukus, apibarstyti ją druska, maltais pipirais ir imbieru.

Lašinukus supjaustyti šiaudeliais, morką ir petražolę sutarkuoti arba supjaustyti į 4 pailgas dalis.

Visus produktus sudėti ant mėsos gabalo. Mėsą suvynioti, surišti siūlu, įdėti į šaltą vandenį ir virti 1-1,5 valandos. Vandens turi būti tiek, kad vos apsemtų mėsą.

Vyniotinį tiekti karštą su bulvėmis, baltuoju padažu ir troškintomis daržovėms arba šaltą su mišriomis ar šviežių daržovių salotomis.

Ingredientai

  • Druska:pagal skonį
  • Imbieras:truputis
  • Lašinukai:75-100 g.
  • Morkos:1-2 vnt.
  • Petražolės:1 vnt.
  • Pipirai:truputis
  • Veršiena:1 kg
  • Žirniai:1/2 stiklinės
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?