Greitoji paieška

Virtos kiaulių kojelės

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 3 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(1 žvaigždutės; balsavo: 2)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Kiaulės kojeles išilgai perkirsti pusiau, užpilti šaltu vandeniu.

Užvirinti, nugraibyti putas ir virti 2-2,5 valandos ant mažos ugnies.

Po valandos pridėti druskos, prieskonių ir prieskoninių daržovių.

Išvirusias kiaulių kojeles patiekti karštas su virintais žirniais arba šaltais drebučiuose. Drebučiams perkošti nuovirą ir juo užpilti kojeles, sudėti gražiai skridinėliais supjaustytą morką bei žalumynų lapelius.

Sustingus supjaustyti porcijomis ir patiekti su virtais žirniais arba bulvių salotomis.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

violeta
Prieš 7 m.
Grupė:
Įvertino:

taip skanu ir dar su zirniais ,super

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?