Paruošiamas per: 3 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Kiaulės kojeles išilgai perkirsti pusiau, užpilti šaltu vandeniu.
Užvirinti, nugraibyti putas ir virti 2-2,5 valandos ant mažos ugnies.
Po valandos pridėti druskos, prieskonių ir prieskoninių daržovių.
Išvirusias kiaulių kojeles patiekti karštas su virintais žirniais arba šaltais drebučiuose. Drebučiams perkošti nuovirą ir juo užpilti kojeles, sudėti gražiai skridinėliais supjaustytą morką bei žalumynų lapelius.
Sustingus supjaustyti porcijomis ir patiekti su virtais žirniais arba bulvių salotomis.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |