Greitoji paieška

Vištiena egzotiškai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(4 žvaigždutės; balsavo: 1)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Vištienos prieskonių Viščiuko ketvirčius įtrinkite prieskoniais ir apie valandą laikykite šaltai. Paskui apie 1 val. kepkite orkaitėje, vis pašlakstydami puse obuolių sulčių ir iš mėsos išsiskyrusiu skysčiu. Vištienai iškepus išimkite kaulus, o mėsą supjaustykite ir sudėkite į puodą. Apelsinus, citrinas ir obuolius nuplikykite verdančiu vandeniu, nulupkite (kivį nulupkite neplikytą), supjaustykite ir su razinomis sudėkite ant vištienos. Į puodą suberkite sutarkuotas apelsinų ir citrinų žieveles. Vištieną užpilkite likusiomis obuolių sultimis ir šiek tiek pakaitinkite. Patiekite su keptomis bulvėmis.

Ingredientai

  • Apelsinai:4 vnt.
  • Citrinos:2 vnt.
  • Kiviai:2 vnt.
  • Obuoliai:2 vnt.
  • Obuolių sultys:2 stiklinės
  • Razinos:100 g.
  • Viščiukų ketvirčiai:4 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

magnolija
Prieš 9 m.
Grupė:
Įvertino:

labai skanu....

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?