Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Vištienos prieskonių Viščiuko ketvirčius įtrinkite prieskoniais ir apie valandą laikykite šaltai. Paskui apie 1 val. kepkite orkaitėje, vis pašlakstydami puse obuolių sulčių ir iš mėsos išsiskyrusiu skysčiu. Vištienai iškepus išimkite kaulus, o mėsą supjaustykite ir sudėkite į puodą. Apelsinus, citrinas ir obuolius nuplikykite verdančiu vandeniu, nulupkite (kivį nulupkite neplikytą), supjaustykite ir su razinomis sudėkite ant vištienos. Į puodą suberkite sutarkuotas apelsinų ir citrinų žieveles. Vištieną užpilkite likusiomis obuolių sultimis ir šiek tiek pakaitinkite. Patiekite su keptomis bulvėmis.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |