Greitoji paieška

Žąsų skilveliai padaže

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Žąsų skilveliai perpjaunami, išvalomi nešvarumai, išlupama vidinė plėvelė ir nuvalomas viršus, gerai nuplaunami, sudedami į šiltą pasūdytą su pipirais vandenį ir apie 1 valandą verdama.

Į sultinį sudedami griežinėliais supjaustyti šakniavaisiai prieskoniai ir dar apie pusvalandį paverdama.

Skilveliai išgriebiami ir supjaustomi storais griežinėliais. Sultinys sutirštinamas pakepintais ir pienu atskiestais miltais, užvirinamas ir iškošiamas; įmaišoma sviesto ir prieskonių.

Baigiant gaminti ant viršaus apibarstoma smulkintomis petražolėmis bei muskato žiedais.

Valgoma su ryžiais ir žirneliais. daržovių troškiniu, makaronais.

Ingredientai

  • Miltai:40-60 g.
  • muskato žiedai:truputis
  • Petražolių lapeliai:truputis
  • Pienas:250 ml
  • Pipirai:keletas
  • Riebalai:40 g.
  • šakniavaisiai prieskoniai:80 g.
  • skilveliai:600 g.
  • Svogūnai:1/2 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?