Greitoji paieška

Ženevos frikasė

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 2 val. 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Troškinta marinuota kiauliena šveicariškai.

Gaminimas

Iš raudonojo vyno, svogūnų, čiobrelių, lauro lapų, druskos ir pipirų paruošti marinatą, įdėti kiaulieną (sprandinė arba šoninė); jei reikia, įpilti vandens.

Sekančią dieną mėsą supjaustyti vienodais 5 - 6 cm. gabaliukais, juos nusausinti. Keptuve pašildyti sviestą, apkepinti gabaliukais supjaustytus lašinius ir likusius svogūnus; kai jie gražiai paruduos, išimti iš keptuvo. Tada sudėti kiaulienos gabalus ir apkepinti. Apibarstyti miltais, kai jie paruduos, įpilti marinato (skystis turi apsemti mėsą). Vėl sudėti lašinukus, svogūnus, čiobrelius, lauro lapus, uždengti dangčiu ir virti 1 val. 45 min. - 2 val. ant vidutinės ugnies.

Į dubenį supilti kraują ir grietinėlę, gerai išmaišyti; įpilti truputį padažo, kad sutirštėtų. Viską supilti į keptuvą, 5 min. pakaitinti neužvirinant.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?