Čekiški knedliai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 1)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Tryniai ištrinami, į juos įpilama pieno, druskos, miltų, sukrečiami atskirai išplakti, žiupsneliu druskos pasūdyti baltymai.

Viską sumaišius užminkoma tešla. Servetėlė suvilgoma šaltame vandenyje ir nugręžiama. Į ją įdedamas tešlos gabalas. Servetėlės kampai surišami dviem mazgais.

Ryšulėlis su tešla užmaunamas ant lazdelės ar medinio šaukšto ir pakabinamas ant puodo su verdančiu vandeniu taip, kad vandens nesiektų, o virš jo kabotų.

Pavirinus 20 min. apatinis mazgas atleidžiamas, kad tešla išbrinktų. Verdama 45 min. Paskui tešla iš servetėlės išimama ir plonu siūliu supjaustoma juostelėmis.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

RIMA
Prieš 10 m.
Grupė:
Įvertino:

Valgiau Čekijoj patiko

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 7 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?