Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Jei kopūstai perdaug rūgštūs, juos nuplauti vaneniu arba sumaišyti su pusę šviežių kopūstų. Puode ištirpinti sviestą, sudėti pjaustytus svogūnus ir kopūstus, įpilti truputį vandens ir troškinti uždengus.
Užkaitus šaltame vandenyje, atskirai išvirti grybus; juos smulkiai supjaustyti ir sudėti į ištroškintus kopūstus.
Kopūstams ataušus, sudėti 2 žalius kiaušinius, pipirus ir išmaišyti.
Iš miltų ir likusių kiaušinių (2 vnt.), pridėjus truputį vandens, užminkyti tešlą ir plonai iškočioti. Ant iškočiotos tešlos, kiek toliau nuo krašto, dėti po apvalų kopūstų masės gabalėlį; sudėjus kopūstus, pridengti atlenktu tešlos kraštu, stikline nuspausti ir virtinius gerai apspausti.
Virtinius išvirti pasūdytame vandenyje.
Tiekiant užpilti sviestu.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |