Greitoji paieška

Kopūstų virtiniai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Jei kopūstai perdaug rūgštūs, juos nuplauti vaneniu arba sumaišyti su pusę šviežių kopūstų. Puode ištirpinti sviestą, sudėti pjaustytus svogūnus ir kopūstus, įpilti truputį vandens ir troškinti uždengus.

Užkaitus šaltame vandenyje, atskirai išvirti grybus; juos smulkiai supjaustyti ir sudėti į ištroškintus kopūstus.

Kopūstams ataušus, sudėti 2 žalius kiaušinius, pipirus ir išmaišyti.

Iš miltų ir likusių kiaušinių (2 vnt.), pridėjus truputį vandens, užminkyti tešlą ir plonai iškočioti. Ant iškočiotos tešlos, kiek toliau nuo krašto, dėti po apvalų kopūstų masės gabalėlį; sudėjus kopūstus, pridengti atlenktu tešlos kraštu, stikline nuspausti ir virtinius gerai apspausti.

Virtinius išvirti pasūdytame vandenyje.

Tiekiant užpilti sviestu.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?