Greitoji paieška

Lietiniai žagarėliai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 35 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Tryniai ištrinami su cukrumi, suberiami miltai, supilama degtinė ir gerai išplakama. Tešla turėtų gautis tirštoka.

Į įkaitintus riebalus tešla pilama šaukštu įvairiai iškraipant.

Išverdami iš vienos pusės, paskui iš kitos.

Ant išgriebtų žagarėlių užbarstomas miltinis cukrus.

Ingredientai

  • Cukrus:2 šaukštai
  • Degtinė:25 g.
  • Kiaušinių tryniai:6 vnt.
  • Miltai:nepilna stiklinė
  • Miltinis cukrus:4 šaukštai
  • Riebalai:virimui
  • Vanilinis cukrus:truputis
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?