Greitoji paieška

Lietiniai žagarėliai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 35 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Tryniai ištrinami su cukrumi, suberiami miltai, supilama degtinė ir gerai išplakama. Tešla turėtų gautis tirštoka.

Į įkaitintus riebalus tešla pilama šaukštu įvairiai iškraipant.

Išverdami iš vienos pusės, paskui iš kitos.

Ant išgriebtų žagarėlių užbarstomas miltinis cukrus.

Ingredientai

  • Cukrus:2 šaukštai
  • Degtinė:25 g.
  • Kiaušinių tryniai:6 vnt.
  • Miltai:nepilna stiklinė
  • Miltinis cukrus:4 šaukštai
  • Riebalai:virimui
  • Vanilinis cukrus:truputis
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?