Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Pasūdytame vandenyje išvirkite bulves, bet nepervirkite (15 min.). Sumaigykite bulvių košę.
Inde sumaišykite miltus, bulvių košę bei kiaušinį. Tešlą minkykite tol, kol ji sulips į kamuolį. Ant miltais pabarstyto stalo, formuokite pailgus volelius ir juos supjaustykite maždaug 1,5-2 cm. dydžio kubeliais.
Į verdantį sūdytą vandenį dėkite paruoštus kukulius ir virkite vos 3-5 min., kol iškils į paviršių.
Tiekite su savo mėgstamu padažu.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
nu man gavosi kaip "slizinkai", tokie slidus...nzn skonis normalus...mano amerikonui vyrui tai e..nelabai =D....man gal visai nieko nors man skaniau varsketukai....
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |