Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Lenkiški miltiniai kukuliai.
Miltus supilti į dubenį, padaryti duobutę, į ją suberti druską, įmušti kiaušinius, sudėti cukrų ir mieles, ištirpintas truputyje šilto vandens. Viską gerai sumaišyti ir tešlą palaikyti 3 val.
Tada iš tešlos padaryti mažus kukulius ir sudėti juos ant lentos. 1 val. laikyti šiltai, kad kukuliai pakiltų. Užvirinti pasūdytą vandenį, sudėti kukulius ir juos virti ant nedidelės ugnies 5 - 6 min. Išgriebus nuvarvinti, sudėti į lėkštę ir apipilti tirpintu sviestu.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |