Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Pašildyti pieną, įmaišyti trečdalį miltų, išleistas mieles ir pastatyti šiltai, kad pakiltų.
Kai pakils, sudėti išplaktus kiaušinius ir likusius miltus. Viską gerai išminkyti ir įdėti druskos ir lydytą sviestą. Minkyti, kol tešla nustos lipti prie rankų. Išminkytą tešlą leisti dar kartą pakilti.
Tada iškočioti apie 1/2 cm storumo keturkampį ir supjaustyti nedideliais trikampiais.
Trikampėlius patepti sviestu, suvynioti ir suriesti pasagėlę. Pasagėlių viršų patepti kiaušiniu. apibarstyti kmynais ir 10-15 minučių kepti vidutinio karštumo orkaitėje.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Sveiki. O ar galima maltus migdolus keisti kuo nors kitu, ar išvis nedėti?
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |