Greitoji paieška

Pasagėlės

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
0 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Pašildyti pieną, įmaišyti trečdalį miltų, išleistas mieles ir pastatyti šiltai, kad pakiltų.

Kai pakils, sudėti išplaktus kiaušinius ir likusius miltus. Viską gerai išminkyti ir įdėti druskos ir lydytą sviestą. Minkyti, kol tešla nustos lipti prie rankų. Išminkytą tešlą leisti dar kartą pakilti.

Tada iškočioti apie 1/2 cm storumo keturkampį ir supjaustyti nedideliais trikampiais.

Trikampėlius patepti sviestu, suvynioti ir suriesti pasagėlę. Pasagėlių viršų patepti kiaušiniu. apibarstyti kmynais ir 10-15 minučių kepti vidutinio karštumo orkaitėje.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Ieva
Prieš 12 m.
Grupė:
Įvertino:

Sveiki. O ar galima maltus migdolus keisti kuo nors kitu, ar išvis nedėti?

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?