Prėskučiai (šližikai)
Aprašymas
Pagrindinis šv. Kūčių patiekalas - kūčiukai su aguonpieniu. Iš tiesų labai paprastas gaminimo būdas, dėl to juos iškepti galite savo namuose.
Gaminimas
Iš recepte nurodytų produktų užminkoma mielinė tešla ir pastatoma, kad pakiltų. Iš jos daromi voleliai, kurie supjaustomi kvadratėliais. Prėskučiai suberiami į miltais išbarstytą skardą ir iškepami.
Aguonpienis: sumaltos aguonos (1 stiklinė) užpilamos virintu šaltu vandeniu, pasaldinama, įberiama prėskučių.
Ingredientai
Receptas #6400

Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Atsiliepimai ir vertinimai
tai kad siuolaikines aguonos kazkokios mudifikuotos netikros is ju neina padryt balto skoningo aguonu pieno kaip anksciau
musu seima nemegsta kietu kuciuku,o sitie kuciukai ar gaunas kieti ar minksti?
Na į kūčiukus mano močiutė nedėdavo nei pieno nei kiaušinio. miltai, vanduo, cukrus, mielės aguonos - tai ir viskas. Juk pasninkas.
Naujausi receptai
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |